Adsearch- företaget som hjälpte mig med marknadsföring

Jag tycker själv att det är lite svårt det här med digital marknadsföring. Jag vet att det är oerhört effektivt men jag vet inte riktigt hur det går till eller vad man ska göra. Samtidigt vill jag verkligen att det ska bli bra med min hemsida och att folk ska hitta den. Hur ska de annars hitta till mig och bli kunder?

Var inne och kollade på nätet om saker som beror marknadsföring och hemsidor och hamnade på en sida som heter Adsearch Scandinavia. De hade en sida för alla sina produkter där de beskrev olika metoder samt hur man ska göra för att lyckas med dem. Försökte mig på att göra det själv först men kände fortfarande att det var lite för svårt och att det blev lite förvirrande. Kontaktade de på Adsearch Scandinavia och pratade med dem och de sa att de erbjuder hjälp med flera sådana tjänster. Så jag valde att anlita dem så jag fick hjälp med marknadsföringen av min hemsida, vilket känns så bra. Den har redan gått upp i sin placering i sökresultatet på Google med flera steg, så känns verkligen som att det fungerar.

Kan verkligen rekommendera dem på Adsearch Scandinavia och även deras hemsida Adsearch Produkter innan för att läsa mer om vad de erbjuder. För det var först efter att jag läste där som jag kände att jag verkligen fattade vad det innebar med de olika sakerna och att det blev lite klarare.