Snart kommer mitt hus!

Som jag har längtat men nu så är det snart klart med ritningarna för vårt hus. Jag har anlitat en arkitekt som heter Sanchez Arkitektur för att rita vårat hus. 

Det skall bli en enplansvilla i vinkel med en stor terass i mitten. Man kan säga att det är vårat drömhus eftersom vi har spanat på ett sådant här hus säkert i 10 år nu. Arkitektfirman verkar vara jätteduktig och nu när jag fick ritningen så känner jag mig helt lyrisk. Båda vinklarna på huset kommer att innehålla olika delar så som ex. en barndel och en relaxdel där vi kommer att kunna sitta och ta det riktigt lugnt när dagarna är grå och mulna ute. 

Om ni vill så kan jag posta ritningarna här när jag har kollat igenom de tillräckligt. Men bara för att jag är så stolt över huset så kommer jag att göra det. Bara för att jag är så glad kommer jag att göra det. Bara för att göra dig som läser detta avundsjuk så kommer jag att göra det. Så om ni vill så droppa en rad i kommentarsfältet så skall jag göra vad jag kan för att få upp huset här.