Ja, jag ska anlita hjälp med hemstädning

Jag har alltid tyckte att det verkar urlöjligt att anlita professionell hjälp när det kommer till hemstädning, för hur svårt är det egentligen att göra på egen hand. Inte så värst svårt, utan bor man i en hyfsat liten villa eller lägenhet så går det smidigt att fixa på egen hand. Men jag har ångrat mig lite nu det sista, för att det finns väldigt mycket annat att göra också. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få till det så som jag vill.

Pratade lite med städare från Tineks Allstäd HB här i Alingsås, om deras tjänster inom hemstädning och huruvida de skulle kunna hjälp mig med det eller inte. För det vore väldigt skönt att få hjälp med att städa, i alla fall ibland. Kanske skulle jag kunna ha det så att jag städar varannan gång och så får de fixa hemstädningen åt mig varannan gång. Det vore ju väldigt skönt. Tyckte inte att priserna var alls så farliga, trodde faktiskt att det skulle kosta betydligt mer än vad det gör nu.

Känner ingen som har tagit hjälp av Tineks Allstäd HB tidigare, vilket gör att det känns lite osäkert, men samtidigt har jag kollat en massa referenser och recensioner på nätet och enligt dem så är de väldigt bra, och jag tycker ofta att onlinerecensioner är väldigt pålitliga.