Fasadarbeten med riktiga målare

Jag vet att det egentligen inte borde vara några större problem att sköta målningen på egen hand, men jag blir ändå nervös när jag tänker på det. Det är ändå fasaden på huset och det är det som gör hela husets utseende. Tänk om färgen börjar att rinna så att det blir fula ränder. Eller om någonting annat inträffar så att det verkligen blir total katastrof, vad ska jag göra då. Någon som har något bra tips? Har inte pratat med någon som har haft det och därför har det istället blivit så att jag har pratat med målare från Rista Måleri i Stallarholmen AB i Strängnäs som har sagt att de ska skicka ut målare till mig.

Det här med att ta hjälp av professionella målare är någonting som jag tycker känns väldigt skönt. För då behöver jag inte alls tänka på det mer utan kan helt enkelt bara luta mig tillbaka och så kan de fixa med hela målandet åt mig. Mycket bättre. Jag menar, de som verkligen jobbar som professionella målare är ju väldigt mycket bättre och vet hur de ska göra för att få önskat resultat. Tänker att det bästa jag kan göra därför är att helt enkelt låta dem sköta det så att det blir en snygg fasad samtidigt som jag slipper att oroa mig över det i onödan.

Får ta och ringa dem och boka en tid för dem att komma och kolla på fasaden så att jag kan få en offert också. Förhoppningsvis kommer det inte att bli alldeles för dyrt.