Att ta professionell flytthjälp

Äntligen är allting fikat. Känns som att jag har hållit på och flyttat i en hel evighet, när det egentligen bara är några veckor. Men det har varit ett par intensiva veckor med massa att göra. Och det trots att jag anlitar professionell flytthjälp. Vet inte hur det hade gått annars. Tänkte direkt att det nog kunde vara en bra idé att ta professionell flytthjälp för att jag visste att det skulle bli mycket att göra, och det är verkligen ingenting jag ångrar utan det kan jag verkligen hålla fast vid.

Firman jag tog hjälp av heter Annelunds Städ & Flyttservice och de skickade hem några till mig som fick hjälp mig med att städa och packa. Packningen kunde jag nog egentligen ha fixa på egen hand men det var väldigt skönt att få hjälp med det också faktiskt. De var så snabba på att städa så jag tänkte att varför inte, när de ändå var där för att hjälpa mig med flytten så kunde de utföra packning också och inte bara själva flyttstädningen.

Kan starkt rekommendera Annelunds Städ & Flyttservice om det är någon av er läsare som också ska flytta och som precis som jag gjorde inser att det kan bli lite för mycket att göra allting på egen hand. Kanske har ni vänner eller familj som kan hjälpa er, vilket är det bästa, men har ni det inte är flytthjälp från en firma eller företag det näst bästa.